Flere og flere brancher har brug for aflåste skabe til opbevaring af værdigenstande og beklædning.

Det være sig: arbejdspladser - (herunder især fødevarebranchen, da skabene er så nemme at holde rene), skoler, kontorer, svømmehaller, hoteller, forsamlingshuse, danseskoler - kun fantasien sætter grænser, da skabene også sagtens kan stå udendørs ved for eksempel sports-anlæg.

​Metal- og træskabene hører fortiden til - de ødelægges for nemt.

Vore skabe er lavede af polyethylene, og er designet til at sikre jeres brugeres ting - der er desuden ingen skarpe hjørner og materialerne kan genanvendes.

​Produceret af Polyethylene - 15 års garanti

Polyethylene er det foretrukne valg når styrke og holdbarhed spiller ind. Da Polyethylene er et genbrugsplastik, kan vi med stolthed sige, at vi er med til at gøre verden til et bedre sted.

I modsætning til metalskabe er vore skabe modstandsdygtige overfor rust og tæring. Hermed får vore kunder både mere for pengene og en langvarig løsning.

​Lette at installere

Skabene kommer i det design, som I selv har lavet på hjemmesiden. Se link herunder. Det eneste, I selv skal gøre, er at stille dem op og skrue dem fast, hvor de skal være.

​Skræddersyede skabe til dit behov

Vore skabe bliver alle produceret efter ordre, så du har muligheden til at skræddersy jeres skabe, så de passer til de størrelser, farver og låse ønsker I måtte have.

Byg dine egne Lockers by Laiderz her​

​Læs installationsguiden her

Grunde til at købe Lockers By Laiderz:

  • ​I kan designe ud fra vort brede sortiment, så jeres behov dækkes bedst muligt.
  • ​Vælg de størrelser som passer jer bedst
  • ​Få glæde af ekstra tilbehør som for eksempel: indbyggede USB-stik, "nummerplader", udvalg af låse - vælg for eksempel mellem individuelle koder, møntindkast, automatiske re-set koder, hængelåse med koder med tilhørende Masterkey. Skabene kan også leveres uden disse ting, såfremt I selv vil anskaffe dem lokalt.
  • ​Lette at rengøre, så det flotte design bevares.
  • ​15 års garanti på selve skabene.
  • ​Perfekt opbevarings-løsning til idræt, skoler, industri og arbejdspladser og alle steder, hvor mange er samlet..
  • ​Bredt sortiment af låse muligheder og andet tilbehør, så I altid får dækket det behov, I måtte have.​
  • Leveringstid mellem 4 og 10 uger fra underskrevet ordre og modtaget delbetaling.